Hva ønsker du?

Les om våre tjenester og ta kontakt for å høre hva vi kan hjelpe deg med! Velkommen til oss!

Your image

Reklame og profilering

Behøver du og pusse opp din gamle logo? Er det på tide med oppdatert brosjyre, eller ønsker du en mer moderne og attraktiv profilering av bedriften? Har du en god idé men behøver en kreativ venn? Vi hjelper deg!

Your image

Nettside tilpasset deg

Hva slags hjemmeside behøver du? Vi hjelper deg med en enkel og brukervennlig  løsning som dekker dine behov og som tiltrekker dine kunder. Bli funnet på nett og spiss budskapet ditt!

Your image

Nytt firma - oppstarthjelp

Vi deler våre erfaringer med deg, og hjelper deg igang med en oppstartpakke på logo, trykksaker og webside! Ta kontakt for et uforpliktende møte!

Your image

Hvordan bruke sosiale media?

i en jungel av ulike sosiale media er det lett å gå seg vill eller gi opp. Hvilke media er nyttig for din bedrift? Hvordan utnytte sosiale media til å fortelle din historie? Vi hjelper deg igang!

Your image

Kjenn dine kunder!

Lær å bruke sosiale media målrettet, og hvordan Google Analytics kan gi deg statistikk over besøk på nettsiden. Bli mer treffsikker i markedsføringen. Vi hjelper deg igang!

Your image

Levende bilder 

Et bilde sier mer enn tusen ord. Har du vurdert å fortelle din historie med levende bilder eller animasjon? Vis produkter og tjenester grafisk. Bli med på en brainstorm!

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!