Hvor ofte har du ikke tenkt at det ville være flott å skaffe noe ekstra til ansatte, samarbeidspartnere eller kunder når bedriften skal arrangere noe spesielt?

  • Dere skal på firmatur, det være seg blåtur og rent sosialt, eller ha en teambuildingshelg med fokus på visjon, verdier og mål for framtiden.
  • Det nærmer seg et jubileum som er vedt en ekstra feiring og markering.

Hvorfor ikke få hjelp til å lage motiv på T-skjorter eller design på nyttige produkter av god kvalitet som prikken over i'en i en allerede positiv og inspirerende setting?

Det er mange muligheter og ulike måter og bruke arrangement og merkedager på til litt ekstra god reklame som i tillegg vil oppfattes som en påskyndelse av mottagerene.

En T-skjorte med bedriftens logo, slagord og et par kule designelementer vil straks få alle deltagerene på teamtur til å føle seg som en del av et fellesskap. Og hva med en "utstyrspakke" med turkopp, sitteunderlag og caps med logo til alle ansatte på "blåtur"?

Mange reklameprodukter blir oppfattet som "spam" og ender opp med å bli kastet. Men hva om slike firmagaver og produkter med bedriftens varemerke og logo på faktisk er nyttige ting som både kunder og ansatte vil fortsette å bruke i ettertid? Vil ikke det bety at bedriftens navn og logo blir synlig både i hjem og på arbeidsplasser og gi en markedsføringsgevinst lenge etter en investering og et avsluttet arrangement?

Ta kontakt dersom du har spørsmål om hva slags produkter vi kan hjelpe deg med, eller om du har en event rundt neste hjørnet som du kunne tenke deg å få noen kreative ideer til hvordan gjøre enda litt sprekere!