Trykk på tekstiler til  organisasjoner, idrettslag, korps og foreninger

Mange organisasjoner og lag har et evig mareritt når de skal arrangere en leir eller cup. Det er mye arbeid med å organisere og administrere design, produksjon og bestilling av T-skjorter eller andre produkter til hundrevis av deltagere spredt over det ganske land. Hvilket motiv skal en t-skjorte ha, og hvordan organisere hvordan deltagerene skal bestille ønsket størrelse? Hva med feilbestillinger, avbestillinger og betaling?

Her kan vi i Luculentus hjelpe deg og din organisasjon med enkelt få laget et bra design, og i tillegg gi tilgang til verdens enkleste løsning for produksjon, bestilling og betaling av både T-skjorter og andre produkter!

Vi benytter en tjeneste som heter Spreadshirt, som er en verdensomspennede nettbutikkløsning som er gratis i bruk! Spreadshirt er produsent av alt ifra T-skjorter til kaffekrus og nøkkelringer, og forretningsideen er som følger:

  • Luculentus har designet og laget et motiv som din organisasjon ønsker brukt på utvalgte produkter, f.eks en T-skjorte til en leir eller cup.
  • Motivet lastes opp til en konto hos Spreadshirt, der organisasjonens kontonummer legges inn
  • Vi plasserer deretter motivet på T-skjorten som skal kunne bestilles. Her velges hvilke farger osv.
  • Prisen på T-skjorten er summen av prisen som Spreadshirt tar for trykk og produksjon, samt forsendelseskostnader pluss et påslag for motiv som bestemmes av deg som kunde, alt etter om det skal være en viss inntjening på salget.
  • Produktet ligger nå tilgjengelig i nettbutikken, og deltageren (eller en gruppeleder) bestiller selv, velger størrelse og farge tilgjengelig, betaler med kort, og får varen tilsendt innen en uke direkte fra Spreadshirt.

Hvis du for eksempel er ansvarlig for en speiderleir eller fotballcup, og arrangementet er en årlig hendelse, så har du her muligheten til å bruke samme nettbutikk over flere år, og du behøver kun å få laget et nytt motiv og laste opp. Sim sala bim - og du sparer både tid, penger og ikke minst frustrasjonen med administreringen av bestillinger og betaling og tilhørende rot og kaos!