Merkevare - firmaprofilering

Messeutstyr - Tekstiltrykk - Firmagaver - Embalasje - Bilreklame

Luculentus kan hjelpe din bedrift med alt du behøver for en treffsikker og profesjonell presentasjon av din bedrift, og har gode avtaler med leverandører av trykk og reklameprodukter som du som kunde kan benytte deg av.

Vi har som prinsipp at vi ikke tar betalt for produksjon/leveranse av reklamemateriell, men kun på den kreative delen av et oppdrag som har med utforming og grafisk design å gjøre. Dette betyr at vi lar våre kunder få gleden av våre evnt rabatter og prisavtaler når det skal produseres brevark, visittkort, rollup eller messeutstyr osv.

Som du ser i menyen, har vi stor variasjon i typer tjenester som gjelder reklame/ markedsføringsmateriell og profilering. Ta kontakt for et godt tilbud!

Når du skal delta på en messe eller i andre sammenhenger skal vise fram bedriften i det offentlige rom, er en rollup av uvurderlig verdi. En godt designet rollup med spisset budskap kan på kort tid fange oppmerksomheten og interessen til en potensiell kunde. 

En god rollup kan brukes i lang tid og er praktisk og ta med seg idet den har sitt eget stativ og bare kan monteres opp og ned enkelt etter behov.

Synes du det er vanskelig å sette opp en annonse for bedriften? Krever det ekstra energi å kommunisere med aviser om størrelse, layout, filtyper osv?

Bruk din tid lønnsomt og effektivt - La oss hjelpe deg med design, oppsett og kommunikasjon!

Vi hjelper deg å velge riktig utstyr.

Sammen definerer vi målet med standen - hvilket utrykk som tjener formålet best, grafisk profil og nødvendig messemateriale. Vi designer rollups, messevegger, vimpler og flagg, veggbanner, flyers og "give-aways"

Et fantastisk produkt fortjener og presenteres bra rent visuelt! Innpakning og design på embalasjen skal framheve kvaliteten på varen og treffe målgruppen.

Gjør bilreklame til en del av virksomhetens markedsføring - uten å betale mere!

Bilreklame sees hver dag av mange og potensielle kunder i trafikken og i bybildet. Bilreklame er aktiv 24/7, som betyr en kontinuerlig markedsføring at kunder kan nåes selv når bilen står stille.