En logo er mye mer enn en tilfeldig figur som plasseres på brevark og visittkort. Bedriftens logo er selve fingeravtrykket; så og si bedriftens DNA! Din logo skal sørge for at kunden enkelt husker firmanavn knytter dette mot tjenestene dere leverer.

Og utarbeide en logo, krever kunnskap om og kjennskap til bedriften, og en logo skal være så god at den kan overleve i mange år.

Kravet til en logo er at den skal være ren og enkel, lett å huske og i tillegg være egnet til bruk i ulike media og kunne benyttes i farge og sorthvitt. 

En profilhåndbok (eller grafisk profil) benytter den designede logoen og setter denne inn i en sammenheng. Her defineres fonter til bruk på web og til trykksaker, farger og fargekoder til ulike media og retningslinjer til hvordan logoen skal benyttes på alt ifra brevark og visittkort til annonser, bilreklame m.m.

Luculentus hjelper gjerne din bedrift med å utforme en god og gjennomarbeidet profil som gir dere et strømlinjeformet utrykk. Vårt hovedfokus er at bedriftens gjennkjennelsesfaktor skal ivaretas i alle media bedriften benytter seg av.

En kopp kaffe og et uforpliktende møte