Som den lykkelige eier av en ny og flott webside ønsker du selvfølgelig å vite hva kunder og de som finner deg på nettet synes! Og dette kan du faktisk finne informasjon om dersom du benytter Google sitt analyseverktøy, som er gratis! En enkel integrering av en kodesnutt som vi kan hjelpe deg med, og du kan følge med både hvor mange som besøker siden din, hvor de kommer ifra, om de leser på mobil/pad og hvilke undersider de klikker på.

Du kan hente ut statistikk fra Google Analytics med søkeord, og om brukeren er ny eller har besøkt siden flere ganger. I det hele tatt kan du følge navigeringen fra side til side og se hvor lenge i sekunder/minutter vedkommende tilbringer på hver side. Du kan også se om de f.eks kommer fra et googlesøk, fra Facebook eller en ekstern lenke på en annen side på nett.

Som du skjønner er det mye verdifull informasjon om både eksisterende kunder og potensielle her, og du kan gjøre endringer på siden for å øke antall treff i henhold til hva dine gjester er interesserte i og leter etter. Vi hjelper deg gjerne med en innføring i hvordan du bruker dette verktøyet, og vi hjelper deg å komme igang med din egen Google Analytics konto. Men vårt mål er at du selv kan lære og utnytte verktøyet til å forbedre din webside og få økt suksess.