Kreativ Leder

Grethe har ansvaret for opplæring av våre medarbeidere, i tillegg til å sikre at alle leveranser til kunder er av ypperste kvalitet.

Grethe har i mange år jobbet som webdesigner/ utvikler og grafisk designer hos ITsjefen as i Trondheim, og har produsert sider til bedrifter og organisasjoner over hele landet. Hun har jobbet med Joomla CMS i over ti år og kjenner dette systemet ut og inn.

 Da ITsjefen bestemte seg for å legge ned sin webhosting-tjeneste, ble det mulig for Grethe å bruke sin erfaring og kompetanse til å lære opp unge kreative mennesker i webutvikling og grafiske tjenester. En bakgrunn fra et profesjonelt IT-firma med fokus på serverhosting og sikkerhet har også gitt kunnskap om hacking og usikre løsninger. Dette er noe kunder hos Luculentus tjener på når det handler om å sikre mot hackerangrep og spam.

Hun har også jobbet som grafisk designer og ofte levert alt ifra design av logo, firmaprofil, reklamemateriell til websider for ITsjefens kunder. Hun jobber i dag 50% hos ITsjefen som intern markedsføringsansvarlig og har ansvaret for firmaets egen webside. De resterende 50% benyttes til å bygge kompetanse i Luculentus, kommunisere ut mot markedet og sørge for nye oppdrag som gir våre medarbeidere erfaring med reelle og konkrete arbeidsoppgaver.