Covid-19 smitteverntiltak

Bekjemp Covid-19! Sørg for godt smittevern i din bedrift!

Dine ansatte og medarbeidere behøver at du som leder tar ansvar for at alt av smittevern gjennomføres etter kravene fra FHI. For å hindre usikkerhet, misfortåelser og feil, bør det lages veiledere som enkelt og illustrativt beskriver hvordan smittevernet må gjøres.

På kontorer, institusjoner og skoler er det kanskje et behov for å markere ekstra at smittevern og avstand er viktig. Da kan trykk på f.eks t-skjorter være et bra tiltak. Her kan du også lage din egen layout, spesialtilpasset ditt behov!

Krever din bedrift og type tjenester at du og dine ansatte må bruke ansiktsmaske? Hvorfor ikke lage masker med ditt eget design og logo? Vi hjelper deg!

Er det utfordrende å gjennomføre smittetiltak i fellesarealer, på venterom, møterom osv? Vi hjelper deg med klistremerker og merking av trygge soner, gulvmerker for avstand og info på f.eks toaletter, felles kjøkken osv.

Har firmaet mye besøk av gjester og tilreisende, eller driver du et legekontor eller et behandlingstilbud som betyr at mange er innom i løpet av kort tid? Vi designer informasjonsmateriell tilpasset din bedrift og behov!