Bli funnet på nett - utnytt sosiale media!

De fleste kunder foretar søk etter informasjon og tar avgjørelser etter hva de finner der. Sørg for at dine kunder finner det de leter etter og velger deg!

utvikling og design av nettside

Ny nettside

Har du en gammel nettside som trenger oppussing? Behøver du en ny nettside? Vi hjelper deg fra A til Å med design, innhold og det din bedrift behøver for å lykkes på nett! Bli sett!

SEO - søkeoptimalisering

SEO- søkevennlig nettside

Lær hvordan du med enkle grep kan forbedre ratingen på Google og spisse budskap og innhold til din målgruppe. Spør oss om råd! Vi lærer deg knepene!

Lykkes med sosiale media

Lykkes med sosiale media

Usikker på hvordan du best kan bruke sosiale media i bedriften? Hva er nyttig for din bedrift?
Vi hjelper deg i gang og kan koble dette mot din nettside!

Nyhetsbrev

Google Analytics

Lær mer om de som besøker nettsiden din! Bruk verktøy som Google Analytics til å hente ut verdifulle data om aktivitet på nettsiden og hvilket innhold som leses mest! Vi hjelper deg!

Infoskjermer

Bruk av infoskjermer

Vi er forhandler av PUBLY infoskjermer, og kan hjelpe deg med design og administrering. Bruk infoskjermer målrettet der dine kunder oppholder seg. Enkelt og lønnsomt!

Hjelp til redigering/ oppdatering

Oppdatere innhold

Mange har for lite tid til sin nettside, og den blir dermed raskt utdatert. Vi hjelper deg med å holde siden oppdatert. Du sender oss kun en epost om hva du ønsker. Vi er din nettredaktør!

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Trenger du å sende ut informasjon og tilbud til dine kunder? Spar tid og penger og lær hvordan du kan nå hundrevis av kunder med nyhetsbrev! Vi hjelper deg igang med verktøy og layout!