Hvert år skal bedriften din utarbeide en årsrapport som skal inneholde årsregnskap og årsberetning.  Rapporten er en melding om mål som er oppfylt siste år og hva organisasjonen forøvrig har gjennomført i året som er gått. I tillegg kan årsrapporten inneholde statistisk materiale.

En slik årsrapport kan gjøres mer interessant og lese og selv om dette er mye tallmateriale, så inneholder faktisk en årsrapport informasjon som i ettertid vil være en beskrivelse av bedriftens historie. Og hvorfor da ikke bruke litt tid på å lage et design og et oppsett på denne "historieboka" som beskriver og viser med bilder, figurer og farger, året som har gått? Mange større bedrifter bruker reklamebyrå til å lage ulike designoppsett for hvert år, og behandler sine årsrapporter som firmaets egen bokserie.

Vi kan hjelpe deg med å designe og produsere firmaets årsrapport slik at du stolt kan presentere oppnådde mål og viktige hendelser på en profesjonell måte. Vi kan også bidra med å få trykket et opplag på en miljøvennlig måte, slik at du kan merke dine rapport med svanemerket og flere miljømerker, dersom din bedrift har en uttalt grønn profil og vil vise dette.