De fleste er kjent med at google har stor betydning for om en nettside blir funnet på nett. Men mange vet ikke hvordan Google rent teknisk rangerer en side, og enda flere aner ikke hva de skal gjøre for å forbedre nettsiden og skaffe flere treff. Mange tror på nettkatalogers argumentasjon om at en annonse eller oppføring vil løse saken.

Men fakta er at du selv kan gjøre mye for å gjøre bedriftens webside mer søkevennlig og øke antall treff i søkemotorer. Det er ikke nødvendig å betale pågående såkalte spesialister tusenvis av kroner for å gjøre jobben!

Vi i Luculentus har tro på hjelp til selvhjelp! 

Hos oss kan du få den informasjonen og hjelpen du behøver for selv å bli din egen SEO (search engine optimalisation) ekspert! Vi deler gjerne av våre erfaringer og kan gjerne gå igjennom din nettside sammen med deg og fortelle deg hva du selv kan gjøre. Med noen tips på veien kan du med enkle grep gjøre endringer som vil bety betydelige og merkbare forbedringer. 

Bevisst bruk av riktige stikkord, metabeskrivelser og spisset ordlyd i overskrifter, menyer og tekst på websiden er er betydelig faktor når det gjelder å bli funnet på nett.

I tillegg anbefaler vi at bedriften lærer seg å bruke Google Analytics til å hente ut verdifull informasjon og statistikk om treff på siden, brukeradferd og demografi m.m. Denne informasjonen er gull verd for å kontinuerlig kunne forbedre og ikke minst forstå og lære om kundenes preferanser og hvilke sider som f.eks ikke blir besøkt. Du kan se hvilke søkeord som er benyttet, og du kan se trafikk mellom sosiale media og websiden.