Daglig Leder

Arne Haakon har ansvaret for å holde oss kreative damene i ørene og sørge for at det vi har det gøy med å kreere blir omgjort til penger. Vi er takknemlige for at han tar jobben med å holde orden i papirer og regnskap, og han liker arbeidslister, planlegging og statistikk.

Med sin erfaring fra bemanningsbransjen, har Arne Haakon mye å bidra med i møte med kunder fra ulike bransjer. Arne Haakon er flink til å stille gode spørsmål i kundemøter. Dette er en viktig og avgjørende i startfasen av et oppdrag, der man skal avdekke behov og ønsker som i etterkant er med å definere oppdragets innhold. Han har nok et ekstra hjerte for kunder som jobber innen bygg, anlegg og tekniske fag pga mange år som rådgiver i denne bransjen.

Arne Haakon engasjerer seg ofte i hvordan kunden formidler sitt budskap på nettsiden, og gjerne inn og bidrar med tekstredigering og finpussing av innhold.

Bakgrunn fra frivillig arbeid, arbeid med vanskeligstilt ungdom i tillegg til årelang erfaring fra lederroller i Holy Riders gjør Arne Haakon kompetent til å takle et medarbeiderteam litt utenfor det vanlige :-) Kombinasjonen av ro, rå tåleranse, omsorg og tydelig lederskap er en gavemiks nødvendig for en daglig leder i en fargerik og kreativ bedrift!