purple shape wallpaper 1 3

Arne Haakon Johnsen

Daglig Leder

Arne Haakon har ansvaret for å holde oss kreative damene i ørene og sørge for at det vi har det gøy med å kreere blir omgjort til penger. Vi er takknemlige for at han tar jobben med å holde orden i papirer og regnskap, og han liker arbeidslister, planlegging og statistikk.

Med sin erfaring fra bemanningsbransjen, har Arne Haakon mye å bidra med i møte med kunder fra ulike bransjer. Arne Haakon er flink til å stille gode spørsmål i kundemøter. Dette er en viktig og avgjørende i startfasen av et oppdrag, der man skal avdekke behov og ønsker som i etterkant er med å definere oppdragets innhold. Han har nok et ekstra hjerte for kunder som jobber innen bygg, anlegg og tekniske fag pga mange år som rådgiver i denne bransjen.

Arne Haakon engasjerer seg ofte i hvordan kunden formidler sitt budskap på nettsiden, og gjerne inn og bidrar med tekstredigering og finpussing av innhold.

Bakgrunn fra frivillig arbeid, arbeid med vanskeligstilt ungdom i tillegg til årelang erfaring fra lederroller i Holy Riders gjør Arne Haakon kompetent til å takle et medarbeiderteam litt utenfor det vanlige :-) Kombinasjonen av ro, tåleranse, omsorg og tydelig lederskap er en gavemiks nødvendig for en daglig leder i en fargerik og kreativ bedrift!

Sunniva Våbenø

Sunniva har en forkjærlighet for koder og det tekniske på baksiden av en webside. Lærenem og kjapp i avtrekker'n. Det beste Sunniva vet, er når Luculentus får en ny kunde/ nytt oppdrag, og hun kan kaste seg over å bygge opp den tekniske grunnmuren til en en "nyfødt" side. Da går det fort i svingene, og med musikk på ørene dykker hun ned i css-koder og søken etter optimale løsninger for kundens webside. 

Sunniva er bevisst på hvilke typer oppgaver hun liker og er god til. Hun er flink til å spørre om hjelp til oppgaver som hun mener andre på teamet gjør bedre, og hun er en "high-five" person som både heier på andre og kan feire egne seire på vegen til "kunnskapsfjellet".

Et mindre profilert talent hos Sunniva er tegning. Hun har en perfeksjonistisk strek i sine naturtro blyanttegninger, og her teller hvert hårstrå! Fotorealistiske tegninger er hennes lidenskap. 

Grethe Bjørnæs

Grethe jobber som mentor og kreativ leder, og har ansvaret for opplæring av medarbeidere, i tillegg til å sikre at alle leveranser til kunder er av ypperste kvalitet.

Grethe har i mange år jobbet som webdesigner/ utvikler hos ITsjefen as i Trondheim, og har produsert sider til bedrifter og organisasjoner over hele landet. Hun har jobbet med Joomla CMS i over ti år og kjenner dette systemet ut og inn.

Da ITsjefen bestemte seg for å legge ned sin webhosting-tjeneste, ble det mulig for Grethe å bruke sin erfaring og kompetanse til å lære opp unge kreative mennesker i webutvikling og grafiske tjenester. En bakgrunn fra et profesjonelt IT-firma med fokus på serverhosting og sikkerhet har også gitt kunnskap om hacking og usikre løsninger. Dette er noe kunder hos Luculentus tjener på når det handler om å sikre mot hackerangrep og spam.

Hun har også jobbet som grafisk designer og ofte levert alt ifra design av logo, firmaprofil, reklamemateriell til websider for ITsjefens kunder. Hun jobber i dag 50% hos ITsjefen som intern markedsføringsansvarlig og har ansvaret for firmaets egen webside. De resterende 50% benyttes til å bygge kompetanse i Luculentus, kommunisere ut mot markedet og sørge for nye oppdrag som gir våre medarbeidere erfaring med reelle og konkrete arbeidsoppgaver.

 

Silje Bjørnæs

Silje er vår Grafisk Designer og er en dame med nese og sans for detaljer.

Hun har bakgrunn fra Gerhard Schøning's Kunstlinje (i dag Thora Storm) og Grafisk Design på Norges Kreative Høgskole. Hun har i tillegg en bachelor i Medievitenskap med fordypning i Visuell Kultur fra NTNU.

Silje er fontofil og har passion for alt som har med typografi og logodesign å gjøre. Dårlig design gjør Silje frustrert og til tider temmelig irritert, så det hersker ingen tvil om dette er et fagområde som engasjerer og som Silje behersker og trives med.

Ellers trakterer Silje både pensler og blyanter og kreative kromspring på papirbaserte media også, og har god bruk for sine kunstferdigheter og tegnekunnskaper i jobben som designer av reklame og markedsføringsmateriale for våre kunder.

Hun har i tillegg en liten "fikser" i magen og elsker å blande seg borti alt ifra teknisk brukersupport, fiksing av printere, webredigering og administrasjon. Det er en egenskap vi i Luculentus ofte nyter godt av :-)