purple shape wallpaper 1 3

En webside er ikke bare en plakat på nett! Hvilken funksjonalitet og hvilken type side en bedrift eller organisasjon behøver, kan variere stort. En enkel enmannsbedrift behøver ikke samme kompleksitet som et større firma eller en organisasjon. 

Layout og design avhenger av bransje, målgruppe og hva som er målet med websiden. En nyhetsside har et helt annet oppsett enn en nettbutikk, og noen sider har mindre tekst og fokus på bilder og media, mens andre har fokus på informasjon og tekst. Skal siden være interaktiv og brukerstyrt eller kun til statisk informasjon om bedriften? 

Hva ønsker du av din webside?

En nettbutikk behøver ikke være komplisert og koste skjorta! Med Joomla CMS og en komponent som integrerer en fullstendig butikkløsning og en kobling til kortbetaling med Paypal er du snart på nett med dine produkter.

Du administrerer enkelt din nettbutikk selv og legger inn produktbeskrivelser, bilder og priser. Kundene registrerer seg på nettsiden, logger inn og kan da handle og betale med kort via en redirect til Paypals betalingsløsning uten å ha en konto der. Praktisk og enkelt!

Mange kreative utøvende kunstnere har behov for å presentere det de skaper, og i dag betyr det at de må være tilstede også på nett. Heldigvis finnes det løsninger for visning av billedkunst og foto i Joomla CMS som gjør det enkelt å laste opp bildefiler og skrive omtaler uten å måtte ha datakunnskap eller teknisk innsikt.

Organisasjoner med en viss størrelse på sin medlemsmasse, har behov for en litt annen type webside! Det gjelder også borettslag og sameier, der et styre har behov for å få informasjon ut til sine beboere.

En slik side spisser sitt innhold mot sin faste brukergruppe, og vil naturlig ha en mer "intern" karakter enn en vanlig nyhetsside.

Mange lag og organisasjoner benytter dyre onlineløsninger for påmelding til sine arrangement. Dette er helt unødvendig!

Med en webside laget nettopp for administrering av eventer, konferanser og kurs, har du full styring over både påmeldinger, prissetting, komunikasjon med deltagere og betalingsløsninger.

Vi har i dag flere kunder som benytter dette, og disse erfarer både kostnadsbesparelser og større effektivitet med administeringen av kurs/ arrangementer.